Тернопільський студент Віталій Мандзин став срібним призером змішаної біатлонної естафети у Вісбадені

437

Тернопільський біатлоніст Віталій Мандзин, виступаючи у парі з німкенею Емі Фаб’єн Дункель, посів друге місце в змішаній естафеті традиційних шоу-гонок з літнього біатлону City Biathlon 2023 у Вісбадені.  З шести пар учасників змагання були також два інтернаціональних дуети, і тернополянин Віталій Мандзин разом із партнеркою з Німеччини Емі Фаб’єн Дункель став срібним призером, – повідомляють у Федерації біатлону України. Перемогу ж здобули Шарлотт Галлброннер і Фабіан Каскель з Німеччини.

20-річний Віталій Мандзин — лідер юніорської збірної команди України з біатлону, бронзовий призер чемпіонату Європи з біатлону 2023, бронзовий призер юніорського чемпіонату світу з літнього біатлону (2022), багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України з біатлону.

Віталій Мандзин народився у Підгайцях, на Тернопільщині, потім переїхав до Тернополя. Зараз Віталій є студентом одразу двох тернопільських закладів вищої освіти: Західноукраїнського національного університету та Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів