Визначились переможці «Кубку Нескорених» у віковій категорії U-15

377

У суботу, 12 серпня, в смт Арбузинка відбувся турнір «Кубок Нескорених» у віковій категорії U-15. Нагадаємо, що це четвертий фінал цього турніру. Нещодавно були визначені переможці у вікових категоріях U-11, U-13 та U-17.

Захід відбувається за підтримки Асоціації футболу Миколаївської області, Управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, ГО МТО ВФСТ «Колос». Перед початком змагань учасників та глядачів привітали голова комітету розвитку футболу Асоціації футболу Миколаївської області Вадим Радіола та директор Арбузинської ДЮСШ Петро Пигида. Вадим Радіола за дорученням голови АФМО Олександра Пасічного вручив почесні грамоти Олександру Хвильовому та Віктору Петренку за патріотизм і громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу Миколаївщини, креативну допомогу у проведенні змагань з футболу серед дитячо-юнацьких команд Миколаївської області «Кубок Нескорених».

За підсумками змагань місця турніру розподілились наступним чином: 1 місце – «Олімп» (м. Южноукраїнськ); 2 місце — ДЮСШ смт Арбузинка; 3 місце — VICTORI (м. Первомайськ); 4 місце — МДЮСШ м. Новий Буг. Призери «Кубку Нескорених» були нагороджені медалями, переможець отримав головний кубок, а кращі гравці – індивідуальні нагороди та брендовані футболки.

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів