Міжнародний день студентського спорту відзначили у ВСП «Зборівський фаховий коледж ТНТУ ім. І. Пулюя»

268

У Зборівському фаховому коледжі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відзначили Міжнародний день студентського спорту.

Так, 18-20 вересня 2023 року в відбувалась спартакіада серед студентів 1 курсу з настільного тенісу, в якій взяло участь 32 спортсмени, змагання з міні-футболу, де змагалось 60 шанувальників цього виду спорту, та турнір з волейболу за участі 56 учнів.

А власне у Міжнародний день студентського спорту, 20 вересня 2023 року, в коледжі була проведена урочиста лінійка. Під час дійства директор коледжу Ігор Богданович Баліцький привітав всіх студентів з цим святом. Також були нагороджені грамотами кращі спортсмени та команди навчального закладу.  

Ще на лінійці було проведено флешмоб з присідання та стрибків, до якого долучився весь студентський та викладацький склад коледжу. Після флешмобу провели змагання з перетягування линви серед команд за спеціальностями, в яких взяло участь шість команд. Переможці були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів