Восьмикласники Тернопільської школи №3 взяли участь у змаганнях «Challenge-Фест»

576

Учні восьмих класів Тернопільської спеціалізованої школи №3 стали учасниками Всеукраїнських змагань «Challenge-Фест», присвячених Всеукраїнському Дню учнівського спорту та Дню працівника освіти. Такі заходи проходять цими днями в усіх закладах загальної освіти України. «Таким чином тернопільські школярі, а зокрема учні Тернопільської школи №3, долучились до всеукраїнської ініціативи, – розповів начальник Тернопільського обласного відділення (філії) Комітету фізвиховання і спорту МОН України Олександр Бірюков, виступаючи перед дітьми на початку дійства. – Проводяться такі заходи не для того, щоб визначити переможців, а щоби показати, що ми молоді, завзяті, загартовані, ми – майбутнє нашої незалежної України!»

Спортивні активності в рамках «Challenge-Фест» відбувались на спортивному майданчику школи. Дівчата змагались у цікавих і дуже яскравих естафетах «Cool Games» – «флеш слалом», «класики» та «ягоди». Також виборювали командну дружню першість у бадмінтоні, а також у дуже емоційній та веселій грі «Сніжки». 

Для хлопців були організовані матчі з футболу, баскетболу. Мали можливість продемонструвати свої вміння і шанувальники настільного тенісу. 

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів