Challenge Fest провели на Рівненщині

498

З нагоди дня працівника освіти Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із громадською організацією Українська федерація учнівського спорту за підтримки Президента України, в рамках ініціативи Пліч-о-пліч, заплановано проведення у кожній області України Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів серед учнів та учениць Challenge Fest, якими розпочинається спортивний 2023/2024 навчальний рік.

Цього річ Challenge Fest у м.Рівне відбувся 2 жовтня на спортивному майданчику Рівненського ліцею «Колегіум» Рівненської міської ради. Із вітальним словом до учасників звернулися:

– начальник Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – Олександр АЛЕКСІЙЧУК;

– директор Рівненського ліцею «Колегіум» Рівненської міської ради – Петро КУДЕЛЯ.

– завідувач лабораторії національного виховання Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Михайло ПРОФОРУК.

На святкуванні зустрілися 4 рівненські школи: Рівненський ліцей №7, №11, Рівненська гімназія №16 та учні Рівненського ліцею «Колегіум». Учасники мали змогу позмагатися в естафетних видах програми “Cool Games” та отримали сувенірні подарунки від Рівненського обласного відділення (філії) КФВС МОН України.

Висловлюємо щиру подяку учасникам та гостям свята!

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів