У Запоріжжі обговорили проведення змагань серед школярів

288

У Запорізькій обласній державній адміністрації відбулася робоча зустріч директора Департаменту освіти і науки ЗОДА Людмили Бухаріної,  начальника Запорізького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юрія Шепеля та завідувачки кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Олени Аксьонової.

Учасники провели нараду з приводу проведення спортивних заходів  серед школярів – обласних етапів Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» та Фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Challenge Fest», які входять до плану спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів та студентів на 2023- 2024 навчальний рік «Пліч-о-пліч», і проходять за підтримки Президента України.

Особливу увагу приділили питанню проведення заходів в умовах прифронтового міста і безпеці учасників. А також організації змагань за умови дистанційного навчання у запорізьких школах.  

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів