Старт ХХХІ обласних спортивних ігор серед коледжів Волині

257

В рамках програми спортивно-масових заходів серед учнівської та студентської молоді «Пліч-о-пліч», яка проходить за підтримки президента України, Волинським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України розпочато ХХХІ обласні спортивні ігри серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

У смт Шацьк, на березі озера Чорне, пройшов перший вид програми ігор – легкоатлетичний крос, в якому взяли участь студенти з 8 коледжів Волині.

Командну перемогу святкували студенти КЗВО «Луцький педагогічний коледж». Студент коледжу Олег Дударчук переміг у особистому заліку. Готував команду до змагань викладач Михайло Мороз.

Друге місце посіли студенти Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права. Студентка коледжу Дар’я Дубинець здобула перемогу у особистому заліку. Готував команду керівник фізичного виховання Анатолій Крот.

Третє місце за студентами Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету ім. Лесі Українки. Готувала команду керівник фізичного виховання Оксана Тесунова.

Переможці та призери нагороджені дипломами відповідних ступенів Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів