Студенти ЗУНУ здобули медалі на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів, присвяченому ЗСУ 

345

Нещодавно у місті Коломия на Івано-Франківщині відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів до 20 років та молоді до 23 років, присвячений Збройним силам України. Призером змагань став студент Західноукраїнського національного університету Віталій Дадерко (СГФ), який посів друге місце. У своїй ваговій категорії спортсменові не було рівних у ривку під час суперечки спортсменів молодшої з цих вікових груп. Йому підкорився снаряд вагою 137 кілограмів. За підсумками ж двоборства Віталій Дадерко став віцечемпіоном, набравши в сумі 304 кілограми.

Ще одну медаль золотого гатунку виборола студентка ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій» Аліна Дадерко, яка серед юніорок до 20 років  посіла перше місце у поштовху. У ваговій категорії 59 кілограмів 16-річна спортсменка штовхнула вагу 91 кілограм і здобула перемогу, – повідомляє прес-служба вишу.

Віталій Дадерко, зараз готується до чемпіонату світу. Такі змагання відбудуться в Мексиці у листопаді. А Аліна Дадерко вже розпочала підготовку до наступного чемпіонату України, де проходитиме відбір на змагання європейської першості. 

Фото з відкритих джерел.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів