Кубок ректора з футзалу відбувся в університеті імені Михайла Драгоманова

429

24 жовтня 2023 року в спорткомплексі Українського державного університету імені Михайла Драгоманова відбулася фінальна гра Кубку ректора з футзалу. У запеклій боротьбі за право стати чемпіонами змагалися дві команди: збірна команда філологічного факультету та команда історичного факультету. Підтримати свої команди у фінальній грі прийшли декани факультетів, викладачі і студенти.

Змагання на Кубок ректора проходять в університеті з 2004 року. У поточному сезоні в змаганнях на Кубок ректора взяли участь вісім збірних команд факультетів – математики, інформатики та фізики; історичний; інститут філософії та освітньої політики; фізичного виховання, спорту і здоров’я; інститут права та політології; філології; факультет технологій та дизайну; педагогічний, психології, природничий.

Урочисте відкриття фінальних ігор Кубку ректора з футзалу відзначилося участю видатних особистостей. Захід відкрив ректор Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, академік Національної академії педагогічних наук, член-кореспондент Національної академії наук України, заслужений діяч науки і техніки України, доктор філософських наук, професор Андрущенко Віктор Петрович. Продовжив заслужений майстер спорту, відомий футболіст, Заслужений тренер України, спортивний директор ФК Динамо-Київ, завідувач кафедри футболу УДУ імені Михайла Драгоманова, доцент Михайличенко Олексій Олександрович.

У напруженій та емоційній боротьбі за чемпіонський титул і Кубок ректора УДУ імені Михайла Драгоманова виборола збірна команда факультету української та іноземної філології, вигравши у фіналі у команди історичного факультету з рахунком 7:2.

Нагороджували переможців-спортсменів ректор УДУ імені Михайла Драгоманова Андрущенко Віктор Петрович; Заслужений майстер спорту з футболу, Заслужений тренер України, завідувач кафедри футболу Михайличенко Олексій Олександрович, начальник  Київського міського відділення КФВС МОН Бобровник Сергій Ілліч. Проректор з науково-педагогічної роботи університету Драпушко Ростислав Григорович привітав команди та вручив їм м’ячі.

Бажаємо, щоб традиція проведення змагань на Кубок ректора продовжувалася з року в рік, надихаючи студентів до спортивних досягнень та змагань. Нехай ці змагання сприяють розвитку спорту та підтримці здорового способу життя серед студентської молоді. Нехай кожен рік приносить нові враження та переможців, а Кубок ректора залишається важливою частиною університетського календаря подій.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів