«Дні здоров’я» у Запорізькому національному університеті

392

У жовтні в Запорізькому національному університеті проходять «Дні здоров’я». Ідея полягає в тому, щоб познайомити студентів з видами фізичної активності, які доступні в університеті для проведення дозвілля, залучити до фізичної активності та допомогти у створенні командного духу.

Для цього заплановано проведення майстер-класів і змагань з різних видів спорту . Ідея належить директору спортивно-оздоровчого комплексу ЗНУ Михайло Протасу. Підтримав ініціативу ректор ЗНУ Микола Фролов.

Представники факультетів та структурних підрозділів ЗНУ приходять на майстер-класи  до секцій волейболу, настільного тенісу, а також танцювальної і тренажерній залі.

А днями у спорткомплексі провели змагання з міні-футболу, які мали ще й благодійну мету – збір коштів для захисників. Під час заходу зібрали більш ніж 5000 гривень! Волонтерський центр ЗНУ придбав на ці кошти енергетичні батончики, електричні устілки, павербанки, тактичні рукавички. Усі ці необхідні речі відправили на Запорізький напрямок до батальйону, де служать студенти та співробітники вишу.

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

 

Коментарі

коментарів