У м. Кагарлик Київської області юні борці змагалися за перше місце з вільної боротьби

383

У рамках реалізації Плану проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів та студентів «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України 21 жовтня 2023 року в місті Кагарлик відбувся Відкритий турнір Кагарлицької ДЮСШ з вільної боротьби в якому взяли участь понад 60 юних борців різних вікових та вагових категорій  з міст: Обухів, Ржищів, Трипілля, Рокитне, Богуслав та Кагарлик.

Учасників змагань привітали начальник Київського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Ільченко та начальник відділу освіти Кагарлицької міської ради Надія Омельченко.

За підсумками змагань, які проходили в активній та напруженій боротьбі, загальнокомандне перше місце виборола команда з м. Обухів, друге місце посіла команда з Кагарлика, третє місце – команда з Трипілля.

Команда переможець та призери були нагороджені кубками, а борці, які посіли призові місця отримали медалі та грамоти. Також були нагороджені, цінними подарунками, борці  за кращу технічну боротьбу. Бабенко Давид ( Богуслав) та Неживий Артем (Кагарлик).

Всі юні учасники змагань були відзначені дипломами відповідних ступенів Київського обласного відділення (філії)  Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, за сприяння якого проводився цей цікавий школярський захід.

Київське міське відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів