Спортивне свято на Івана Купала пройшло на Донечччині

1305

7 липня на свято Івана Купала у Маріуполі, на березі Азовського моря, відбувся  етнографічний фестиваль, організований Донецьким обласним відділенням (філією) КФВС МОН України  та Міським центром позашкільної роботи за місцем мешкання, в якому взяли участь вихованці дитячо-юнацьких клубів МЦПР (Центрального та Кальміуського районів).

Початком заходу стала розминка, яку провели організатори свята. Далі кожен учасник міг знайти собі заняття до смаку: хлопці показували  свою спритність під час спортивних естафет, разом з дівчатами стрибали через мотузку та купались у морі, після чого юні майстрині демонстрували  свої вміння у плетінні віночків.

Як і належно на спортивних заходах, компетентне журі виявило кращих та нагородило їх дипломами Донецького обласного відділення (філії) КФВС МОН України, спортивними призами, солодощами Міського центру позашкільної роботи за місцем мешкання.

Чудовим завершенням свята став запуск вінків на воду. Школярі, загадавши бажання і побажавши миру Україні, пустили їх у море.

Організатори намагалися показати молоді, наскільки це було прекрасно, що потрібно продовжувати та шанувати українські традиції.

Донецьке обласне відділення КФВС МОН України

 

Коментарі

коментарів