Волейбольні змагання в рамках спартакіади серед учнів ЗП(ЗПТ)О на Рівненщині

326

Чергові змагання з волейболу у залік Спартакіади серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області відіграли спортсменки Рівненщини, організовані Рівненським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на виконання плану проведення спортивних та спортивно-масових заходів у Рівненській області серед учнів «Пліч-о-пліч», за сприяння департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Традиційно нагородження переможців та призерів провели працівники Рівненського обласного відділення (філії) спільно із суддівською колегією змагань, вітаємо переможців та учасників:

І місце – Державний навчальний заклад «Вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».

ІІ місце – Державний професійно-технічний навчальний заклад «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну».

ІІІ місце – Рівненський професійний ліцей.

Висловлюємо щиру вдячність Збройним силам України за можливість фізично розвивати та загартовувати дітей, відволікати від складних викликів сьогодення. Тому що кожному проведеному змаганню передують сподівання того, що спортсменів не потривожать тривоги, що вони наповну покажуть вміння, що їхній азарт та завзятість не зламає необхідність зупиняти гру, через сигнал тривоги. Кожен спортсмен долає кілометри дороги, роки тренувань, незліченну кількість відіграних ігор, дякуємо кожному хто долучився до проведення змагань.

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів