Студенти коледжів Волині змагались з волейболу

285

У м. Луцьку в спортивних закладах Педагогічного та Технічного фахового коледжів відбулися змагання з волейболу серед юнаків за програмою ХХХІ обласних спортивних ігор серед студентів коледжів Волині.

Участь у змаганнях взяло 9 команд закладів фахової передвищої освіти. 

Після попередніх ігор у підгрупах фінальну пару склали господарі волейбольних майданчиків.

Глядачі побачили гостру, безкомпромісну боротьбу двох рівних майстерних команд, в результаті якої перемогу святкували майбутні педагоги.

Отже, команда КЗВО «Луцький педагогічний коледж» на чолі з викладачем фізичної культури Володимиром Констанкевичем посіла перше місце.

Друге місце за студентами Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету. Готував команду до змагань керівник фізичного виховання Микола Гамалійчук.

У боротьбі за третє місце студенти Любешівського технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету здолали опір студентів Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька. Підготував до змагань команду призерів керівник фізичного виховання Олег Кух.

Переможці та призери нагороджені дипломами відповідних ступенів Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів