Футболісти з ВНУ з перемоги стартували у чемпіонаті України серед закладів вищої освіти

280

14 листопада 2023 р. на стадіоні «Підшипник» стартував чемпіонат України з футболу серед закладів вищої освіти. Команда Волинського національного університету імені Лесі Українки у Луцьку приймала потужного суперника – Тернопільський національний педагогічний університет, у складі якого, зокрема, грають футболісти першолігової «Ниви» з Тернополя.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу. На стартовий матч волинської команди завітав ректор Анатолій Цьось, проректорка з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік, викладачі факультету.

Перед грою присутні виконали Гімн України та вшанували полеглих Героїв. Після цього до слова запросили ректора Анатолія Цьося. «Надіємося, що гра буде результативною та цікавою», – заявив він і побажав усім отримати позитивні емоції від матчу. Його колега, ректор ТНПУ Богдан Буяк подякував за гостинність і за те, що футболісти «грою мільйонів» продовжують славні спортивні традиції обох університетів.

Щодо самого матчу, то варто зазначити, що підопічні Романа Іваніцького й Ігоря Бичука дуже швидко вийшли вперед у рахунку. Зрештою, фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу футболістів ВНУ імені Лесі Українки з рахунком 2:1.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів