У Києві розпочато змагання з баскетболу 3×3 серед чоловічих команд ЗВО

357

19 листопада 2023 року в спортивному комплексі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця розпочалися змагання Молодіжної ліги м. Києва з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд в програмі Універсіади міста Києва 2023-2024 н. р. серед студентів закладів вищої освіти. Змагання відбуваються під егідою Київської федерації баскетболу та за підтримки Київського міського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Змагання проводяться за офіційними правилами ФІБА в 2 кола: І коло змагань – відбіркові ігри в групах, ІІ коло – фінальна частина.

Під час урочистого відкриття змагань виступила студентська збірна група «Medikal Cheerleading Team» НМУ ім. О.О.Богомольця, створивши для  учасників та гостей атмосферу свята.

І коло змагань – відбіркові ігри розпочали команди групи 1, де взяли участь 14 чоловічих команд – це близько 60 учасників-студентів з 8 вишів м. Києва. На майданчику виборювали право за вихід до ¼ фіналу команди НМУ ім. О.О.Богомольця, КПІ ім. Ігоря Сікорського, Київського медичного університету (КМУ), НУБіП, КНУ ім. Т. Шевченка, КНУБА, ДУІКТ, МАУП. 

За результатами гри І кола змагань до ¼ фіналу вийшли команди – НМУ ім. О.О.Богомольця, КПІ ім. Ігоря Сікорського, НУБіП, ДУІКТ.

Висловлюємо щиру подяку за гостинний прийом колективу кафедри фізичного виховання і здоров’я, в особі завідувача кафедри, професора – Щербини Юрія Володимировича. 

Бажаємо командам-учасникам змагань вдалого старту, командної співпраці та впевнено йти до перемоги! Нехай кожен матч запам’ятається своєю напруженою боротьбою та захопливими моментами!

Дякуємо Збройним силам України за життя та безпеку!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів