Для курсантів Тернопільського коледжу провели майстер-клас із самбо 

296

У Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою (Тернопільський коледж), що у Збаражі, пройшов майстер-клас із самбо. Організував спортивний захід один з керівників Тернопільського обласного осередку Національної федерації самбо України, суддя національної категорії з самбо, старший тренер національної збірної з пляжного самбо, майстер спорту Віталій Гнатишин. Він розповів юнакам і дівчатам про історію виникнення бойового мистецтва та провів для них відкритий урок. 

У тренуванні головні самбістські ролі виконали кандидати у майстри спорту України Ілля Тукало й Ігор Бобко (студенти ЗУНУ, вихованці КДЮСШ №1 імені Юрія Горайського) разом із тренером-викладачем Олександром Євтушенком. Під їхнім керівництвом курсанти змогли спробувати свої сили у виконанні прийомів і спеціальних вправ. 

«Обговорили з керівництвом Тернопільського обласного осередку Національної федерації самбо України, про відкриття секції самбо на базі нашого коледжу. Я надзвичайно радію такій можливості для наших курсантів. Уже з наступного місяца ми це реалізуємо», – зазначив директор закладу полковник Вадим Ластовицький, – ідеться на сторінці коледжу у соцмережах. 

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів