Студенти Києва вдало виступили на Чемпіонаті України з кікбоксингу WTKA

229

26 листопада в  Хмельницькому завершився Чемпіонат України з кікбоксингу WTKA серед студентів, участь в якому взяли студенти двох закладів вищої освіти міста Києва. Авдеенко Михайло представляв Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій, а також участь в чемпіонаті взяли чотири студенти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім.Героїв Крут.

Студенти ВІТІ ім. Героїв Крут продемонстрували чудові результати і привезли до Києва золоту, 2 срібні і бронзову нагороди. Так, у змаганнях на рингу в дисципліні К-1 Малишев Єгор здобув золото у ваговій категорії до 71 кг, а Панченко Данііл і Коханевич Євгеній, виступаючі в дисципліні Фул-контакт стали срібними призерами у вагових категоріях до 63,5 кг і до 91 кг відповідно. Ще один зі студентів ВІТІ ім. Героїв Крут Кишук Максим виборов бронзу у ваговій категорії до 86 кг Фул-контакт.

Вітаємо студентів і їх наставника Сергія Мірошниченка з блискучими досягненнями і бажаємо подальших успіхів! Дякуємо за участь в змаганнях!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів