У Києві тривають районні етапи Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів Cool Games

326

Цього тижня були проведені районні етапи V Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць Cool Games Дніпровського та Оболонського районів Києва.

12-13 грудня в НВК «Домінанта» за квиток до міського етапу Cool Games змагались заклади загальної середньої освіти Дніпровського району, а вже 15 грудня в НВК «Оболонь» – ЗЗСО Оболонського району.

Всього взяли участь 24 команди: в Дніпровському районі відбіркові зустрічі відбулись у всіх трьох дивізіонах, в Оболонському – серед команд ІІ дивізіону. За результатами районних етапів команди, які посіли І та ІІ місця у вікових дивізіонах потрапляють до міського етапу.

Загалом, попри загрозу обстрілів та повітряні тривоги, захід вдалося провести повноцінно. Діти отримали заряд енергії та гарні емоції, потренувались перед міським етапом та поділились власним досвідом з подолання кльових естафет, адже участь приймали як новачки так і «ветерани» Cool Games.

За результатами проведених зустрічей місця по віковим дивізіонам розподілились наступним чином:

Дніпровський район:

І дивізіон: І місце – Спеціалізована школа І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов, ІІ – НВК «Домінанта», ІІІ – Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 м. Києва.

ІІ дивізіон: І місце – НВК «Домінанта», ІІ –Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 м. Києва, ІІІ – Технічний ліцей.

ІІІ дивізіон: І місце – НВК «Домінанта», ІІ – Ліцей № 208 м. Києва, ІІІ – Технічний ліцей.

Оболонський район:

ІІ дивізіон: І місце – НВК «Потенціал», ІІ – НВК «Оболонь», ІІІ – Школа І-ІІІ ступенів № 225 Оболонського району міста Києва.

Тож саме ці команди змагатимуться у міському етапі Cool Games за право участі у Всеукраїнському гранд-фіналі.

Щиро вітаємо всіх учнів та їх тренерів з успішними виступами та бажаємо легких і цікавих тренувань, вдосконалення навичок та технік виконання вправ для гідних виступів на наступних етапах змагань.

Дякуємо адміністрації НВК «Домінанта», яку очолює Світлана Уфімцева та НВК «Оболонь» – директор Євген Поляков, за організацію та можливість проведення естафет. Вчителям фізичної культури Максиму Баласю (НВК «Домінанта») та Оксані Ружанській  (Спеціалізована школа І ступеня – гімназія №143) за допомогу в організації, проведенні та суддівстві змагань. Окремі слова подяки Антону Ващенко, директору відокремленого підрозділу ГО «Українська федерація учнівського спорту» Оболонського району м. Києва за безпосереднє кураторство районного етапу Оболонського району, та активну позицію щодо популяризації та розвитку фізичної культури серед учнівської молоді.

Слава Україні!

Слава Героям!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів