Завершились змагання Кубку ФГСУ присвяченого Збройним Силам України

377

Цими вихідними завершився відкритий Кубок Федерації гирьового спорту України присвячений Збройним Силам України, який проводила Федерація гирьового спорту України (ФГСУ) у спортивному корпусі Національного медичного університету імені
О. О. Богомольця.

Змагання, в яких взяли участь понад 100 спортсменів з 11 регіонів України різних вікових категорій: студенти, дорослі, ветерани, особи з обмеженими можливостями, були видовищними та емоційними. Спортсмени змагались у виконанні вправ в ривку і поштовху, 30-ти хвилинному напівмарафоні у поштовху довгим циклом і ривком довгим циклом на найбільшу кількість підйомів однією рукою однієї гирі та фінальна частина заходу – комбінована естафета,  у якій взяли участь шість команд.

За результати змагань у комбінованій естафеті найвищу сходинку п’єдесталу посіла команда з Вінницької області, другу сходинку з різницею в один бал посіли спортсмени атлетичного клубу НМУ ім. О. О. Богомольця «Тонус» та третя сходинка у команди Чернігівської області.

У загальнокомандному підсумку золоті нагороди виборола команда атлетичного клубу НМУ ім. О. О. Богомольця «Тонус», срібні нагороди у команди Чернігівської області та бронзові нагороди виборола команда Вінницької області.

Також хочемо відмітити студентську команду Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій, яка здобула перемогу серед юніорів.

Щиро вітаємо всіх учасників змагань та зичимо сили духу, досягнення цілей та подолання нових висот.

Дякуємо Федерації гирьового спорту України на чолі зі Щербиною Юрієм Володимировичем за організацію та проведення змагань, за підтримку Збройних сил України та докладання зусиль для розвитку гирьового спорту в Україні.

Слава Збройним силам України!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів