Різдвяна містерія «Снігової королеви» у Луцьку

313

З метою заохочення учнів та студентів, які представляли Волинську область на Всеукраїнських заходах, а керівники громад і закладів освіти сприяли проведенню обласних змагань на місцевих спортивних спорудах та з нагоди Різдвяних свят, Волинське обласне відділення (філія) КФВС МОН України, спільно з відділенням НОК України у Волинській області, 19-20 грудня 2023 року запросили  225 школярів та їх наставників з «Мервинського ліцею Берестечківської міської ради», Тростянецького ліцею Луцького району, Городищенського ліцею Городищенської сільської ради Луцького району, Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, 20 студентів Академії рекреаційних технологій і права та 25 – Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права відвідати ковзанку «Снігова королева» у м. Луцьку.

Під час проведення заходу відбулося навчання та удосконалення майстерності школярів та студентів у катанні на ковзанах, яке провели професійні фахівці, тренери з хокею та фігурного катання. 

Льодову арену для школярів гостинно представили ХК «Спарта» та голова Федерації хокею у Волинській області, Заслужений тренер України Юрій Савчук.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів