Кроки до плідної співпраці з київською федерацією волейболу: «Пліч-о-Пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

274

Днями відбулась зустріч фахівців Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з представниками Київської федерації волейболу.

Метою зустрічі стали питання підготовки, проведення та розвитку районних та міських етапів всеукраїнських змагань «Пліч-о-Пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо» впродовж 2023-2024 навчального року.

Під час зустрічі було обговорено безліч питань стосовно проведення цих змагань – від організаційних на етапі формування команд і реєстрації на сайті «Пліч-о-Пліч Всеукраїнські шкільні Ліги» до безпосереднього проведення змагань в будь-яких тонкощах ігрового процесу.

Досвідчені волейбольні фахівці Олег Мірошник (голова комісії дитячого волейболу), Артем Генов та президент Федерації – Максим Ковальчук надали багато рекомендацій щодо безпосередньої організації процесу – формування команд, проведення мандатної комісії, складання календаря ігор, забезпечення безпекових умов – укриття, медицина тощо.

Результатом плідного обговорення та дискусії стало визначення плану дій в рамках договору про співпрацю, що сподіваємось позитивно вплине на розвиток фізичної культури в закладах загальної середньої освіти та ставлення до фізичної культури, спорту, фізкультурно-оздоровчих занять та виховання фізично загартованих і патріотично налаштованих громадян України.

Щиро дякуємо Київській федерації волейболу за зацікавленість у розвитку і просуванні дитячого волейболу безпосередньо у столичних закладах освіти. 

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів