Тернопільський юнак став бронзовим призером чемпіонату України з легкої атлетики

267

Наш Максим Лаврик бронзовий призер чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2007-2008 р.н. Пишаємось, вболіваємо, віримо Козівський ліцей ім. В. Герети.

Вітаємо Лаврика Максима з бронзовою нагородою в штовханні ядра на Чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків 2007-2008 р.н., який відбувся в м.Києві. Тренується талановитий юнак в тренера Панасюка Івана (ОДЮСШ з літніх видів). Бажаємо високих результатів і в наступних стартах!

Уже перший змагальний день порадував тернопільських прихильників «королеви спорту» успіхом вихованця Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту Максима Лаврика. У секторі для штовхання ядра підопічний Івана Панасюка завоював бронзову медаль. У найкращій своїй п’ятій спробі юнак штовхнув 5-кілограмову кулю на 15 метрів 72 сантиметри. Це нове особисте досягнення талановитого метальника.

Крім Максима Лаврика, до десяток найкращих у своїх дисциплінах також зуміли потрапити ще дві вихованки Тернопільської ОДЮСШ, якими опікується Ольга Стефанишина. У секторі для потрійного стрибка теж з особистим досягненням дев’ятою стала Ірина Ігнатова — 10 метрів 37 сантиметрів. А у спортивній ходьбі на 3000 метрів особисте досягнення — 17 хвилин 19,14 секунди — дозволило Уляні Кулебі фінішувати десятою.

На фото: бронзовий призер юнацького чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні Максим ЛАВРИК.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів