Тернопільські школярки здобули «золото» і «бронзу» на чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні

254

Дві медалі вибороли тернопільські атлети на чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків на дівчат 2009-2010 р.н., який відбувся у Львові. Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, в бігу на 3000 м з результатом 11.01,07 сек чемпіонкою стала, здобувши «золото»,  Олександра Черевата (ОДЮСШ, тренери Дуда Богдан, Череватий Роман). Саша є ученицею 8-А класу Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич».

Ще одну медаль – бронзового гатунку, завоювала в бігу на 1500 м з перешкодами школярка з Бережан Діана Домброва (Бережанська ДЮСШ, тренер Володимир Дуда). А ще два вихованці Володимира Дуди з Бережан Арсен Стефанів та Назар Загородній також у бігу на 1500 м з перешкодами зайняли відповідно шосте та сьоме місця.

Інші учасники команди Тернопільської області також зуміли себе проявити, покращивши свої особисті результати. Так, Олег Беззубко (учень Озернянського ліцею) в бігу на 800 м потрапив у фінал найкращих і став шостим, а в бігу на 400 м оновив рекорд Тернопільської області серед юнаків до 16 років у приміщенні для юнаків до 16 років з результатом 58,62 с. (попередній рекорд тримався з 2011 року). Тренує талановитого юнака Ольга Кутна (Озернянська ОТГ). Ще один спортсмен з Озерної, ліцеїст Максим Олійник змагався у бігу на 60, 200 (26.66 с), 400 м (1.00.63 с.) та значно оновив свої результати з кожної дисципліни, – пише тренерка спортсменів Ольга Кутна на своїй сторінці у соцмережах. 

В бігу на 3000 м тернопільська школярка Іванишин Дарина (ОДЮСШ, тренер Стефанишина Ольга) посіла сьоме місце, а Єва Овод (учениця Тернопільської школи №23, вихованка ОДЮСШ з літніх видів спорту, тренери Софія та Назар Рибій,) з 107 учасників в бігу на 60 м зуміла потрапити до фінального забігу, зайнявши восьме місце. 

В командному заліку з 66-ти ДЮСШ України легкоатлети обласної ДЮСШ, набравши 120 очок, зайняли п’яте місце.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів