Відбулась нарада з питань розвитку фізичного виховання в закладах освіти в Івано-Франківській області

333

Під час наради з питань розвитку фізичного виховання в закладах освіти в Івано-Франківській області Голова Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Вадим Стеценко презентував стратегію розвитку фізичного виховання та спорту здобувачів освіти.

Крім того, на порядку денному наради були розглянуті наступні питання:

  1. Розвиток рухової активності серед учнівсьої та студентської молоді;

2. Впровадження та реалізація в закладах загальної середньої освіти модулів з видів спорту, зокрема проєкту оздоровчо-профілактичного спрямування “Бадмінтон і зір”;

3. Проведення Всеукраїнського конкурсу “Вчитель року-2023”;

4. Організація та проведення на території Івано-Франківської області Всеукраїнських заходів за програмою Всеукраїнських Гімназіад, спортивних ігор ЗП(ПТ)О, шкільних ігор серед учнів ЗЗСО, “Козацькій гарт”, Універсіад та “Рух-це здорово!”;

5. Проведення фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів “Сool Games” в закладах загальної середньої освіти у 2024-2025 н.р.

Серед почесних гостей та спікерів наради були Прощук Едуард Петрович – народний депутат України, Стефанків Михайло Федорович – начальник Івано-Франківського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Кімакович Віктор Євстахович – директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Цепенда Ігор Євгенович – ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Чудик Ігор Іванович – ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Співаковський Олександр Володимирович – ректор Херсонського державного університету.

У завершальній частині наради підбили підсумки роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл в системі освіти та нагородили лауреатів за підсумками роботи в 2023 році.

Прес-служба КФВС МОН

Коментарі

коментарів