Завершились змагання VI літньої Гімназіади України зі спортивного орієнтування

275

З 16 по 19 травня в Києві проводились змагання VI літньої Гімназіади України зі спортивного орієнтування.

Участь у змаганнях взяли близько 100 учнів і учениць з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської і Сумської областей та міста Києва.

Змагання відбувались на трьох дистанціях, кожна з яких мала свою локацію.

17 травня – в Сирецькому парку учасники змагались на середній дистанції. Наступного дня, 18 травня, в парку «Перемога» – на короткій дистанції, і в завершальний день, 19 травня, відбулись змагання з подовженого спринту, які проводились на мальовничих схилах Дніпра поблизу пам’ятника Магдебурзькому праву.

Згідно з умовами змагань переможці визначались по кожній дистанції в двох вікових категоріях – юнаки, дівчата 2006-2007 р. н. та юнаки, дівчата 2008-2009 р. н. і молодші.

І за результатами пройдених дистанцій, де учасники демонстрували свою фізичну витривалість, стратегічне планування і навички орієнтування на місцевості,  найкращою командою в загальнокомандному заліку, що поповнила скарбничку своїх спортивних нагород золотими медалями та кубком, стала команда Київ-1. Срібні нагороди здобула команда Київської області-1 та бронзові нагороди – у команди Вінницької області.

Щиро вітаємо переможців, призерів та їх тренерів з перемогами і бажаємо їм цікавих дистанцій та вдалих виступів у майбутніх змаганнях.

Дякуємо Федерації спортивного орієнтування України за відмінну організацію змагань VI літньої Гімназіади України зі спортивного орієнтування, за чудові спортивні вихідні, де всі без виключення мали змогу гарно провести час: і позмагатись, і поспілкуватись, і навіть відпочити на природі. Окремі слова вдячності Олені Доценко – головній судді змагань, що контролювала та координувала хід змагань впродовж цих вихідних.

Дякуємо Захисникам України, завдяки яким ми маємо змогу тренуватися та змагатися.

Слава Україні!

Слава Героям!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів