На Миколаївщині відбулась відкрита першість з важкої атлетики серед учнів ДЮСШ

116

17 травня 2024 року на базі Врадіївської ДЮСШ відбулися змагання відкритої першості з важкої атлетики серед учнів ДЮСШ, юнаків та дівчат 2007-2010 років народження і молодших.

В змаганнях приймало участь 29 учнів, з них 2 дівчат. Урочисто пройшло відкриття змагань. Підняття прапора було доручено переможцю Всеукраїнських змагань Болгарину Максиму.

До учасників з привітанням звернувся президент Громадської організації «МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА ФЕДЕРАЦІЯ ВАЖКОЇ АТЛЕТИКИ», майстер спорту України міжнародного класу, Заслужений тренер України Валерій Тюник. Під час привітання  Валерій Володимирович урочисто вручив посвідчення про виконання І спортивного розряду з важкої атлетики вихованцю Врадіївської ДЮСШ Болгарину Максиму, також від Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України вручив подяку Турчинському Михайлу Васильовичу – тренеру-викладачу Врадіївської дитячо-юнацької спортивної школи за вагомий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту серед учнівської молоді Миколаївської області.

Переможцями та призерами змагань у вагових категоріях стали:

Мироненко Віктор, Бура Дмитро, Михайлик Станіслав, Богославець Даніїл, Лисак В’ячеслав, Стрекі Володимир, Федюк Артем, Онищук Олександр, Літвіненко Єрік, Чемусов Гліб, Скрипніченко Андрій, Славінський Вадим, Волошанівський Станіслав, Тістол Євген, Мироненко Олександр, Болгарін Максим.

Команда Врадіївської ДЮСШ посіла І місце;

Команда Первомайської ДЮСШ посіла ІІ місце.

Якісне суддівство забезпечили тренери-викладачі відділення важкої атлетики Врадіївської ДЮСШ та вихованці, які є майстрами спорту України.

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів