У Києві відбувся Чемпіонат України серед учнів та студентів зі спортивних танців

86

19 травня в м. Києві у танцювальній залі «Ровесник» відбувся Чемпіонат України серед учнів та студентів зі спортивних танців.

Участь в змаганнях взяли біля 700 учнів і студентів з 7 регіонів України. В змаганнях брали участь представники закладів освіти міста Києва, Київської, Сумської, Харківської, Чернігівської, Донецької, Черкаської областей.

Урочисто відкрили змагання начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник та президент Ліги танцю України Владислав Пігулевський. 

Учні і студенти змагались у стандартній і латиноамериканській програмах. В рамках стандартної програми вони виконували: повільний вальс, танго, віденський вальс, повільний фокстрот та квікстеп, а в рамках Латиноамериканської –  ча-ча-ча, самба, румба, пасадобль, джайв. Учні від 6 до 16 років змагались у шести вікових категоріях, а студенти у трьох вікових категоріях. Зала була наповнена красою і витонченістю рухів, яскравим кольорами і оплесками.

Переможці та призери кожної з категорій були нагороджені дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і медалями і кубками від Ліги танцю України. Вітаємо всіх призерів з їх досягненнями! Ваш талант і відданість танцю стали ключем до успіху. Бажаємо подальших успіхів у творчих починаннях і нових звершень на танцювальному шляху!

Дякуємо організаторам за високий рівень проведення змагань, завдяки якому учні та студенти змогли продемонструвати свою майстерність на майданчику.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів