Спортивні шкільні ліги Києва добігли кінця

167

19 та 20 травня відбулись заключні змагання міських етапів Спортивних шкільних ліг міста Києва, що проходять в рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-Пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

19 травня відбувся фінальний міський етап зі спортивного орієнтування. Учні дев’яти столичних закладів загальної середньої освіти проходили трасу навколо Арки Свободи Українського Народу, де в урочистій обстановці були визначені переможці змагань, що представлятимуть столицю на Всеукраїнському етапі змагань.

Золоті медалі та переможний кубок міського етапу отримала команда Спеціалізованої школи № 14 імені українського професора Грушевського Сергія Федоровича Оболонського району м. Києва, срібні нагороди виборола команда Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» та бронзові – команда Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської та італійської мов № 130 імені Данте Аліг’єрі.

20 травня в НВК «Домінанта» відбувся фінальний міський етап шкільних ліг з черліденгу. На паркеті зустрілись вісім столичних шкіл, вихованці яких виборювали право участі у Всеукраїнському етапі з черліденгу.

Найвищу сходинку п’єдесталу посіла команда, що вразила своєю професійністю –Школа І-ІІІ ступенів № 309 Дарницького району м. Києва. Друге місце у блискучої команди Школи І-ІІІ ступенів № 95 Шевченківського району м. Києва та третє – у запальної та патріотичної команди Ліцею № 246 Дніпровського району м. Києва.

Вітали та нагороджували учасниць заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, українська спортсменка та бронзова призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики – Олена Говорова, начальниця управління освіти Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації – Наталія Іваніна та її заступниця, начальник відділу з питань дошкільної, загальної та позашкільної освіти – Галина Тодосова, начальник Київського міського відділення КФВС МОН – Сергій Бобровник та чарівна директорка НВК «Домінанта» – Світлана Уфімцева.

Щиро вітаємо переможців та призерів змагань і з черліденгу, і зі спортивного орієнтування. Зичимо їм натхнення і наполегливості у відточуванні своїх здібностей та вдалих і захопливих виступів на Всеукраїнському етапі «Пліч-о-Пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів