Учнівська збірна Києва – срібний призер VI літньої Гімназіади України з дзюдо

179


У травні в місті Ужгород відбулися змагання VI літньої Гімназіади України з дзюдо. Від м.Києва участь в змаганнях взяла учнівська збірна команда з  20 учнів-спортсменів, що представляли 14 закладів освіти столиці.

Учні боролися у різних вагових категоріях: юнаки: 50 кг, 55 кг, 60 кг, 66 кг, 73 кг, 81 кг, 90 кг, +90 кг; дівчата: 40 кг, 44 кг, 48 кг, 52 кг, 57 кг, 63 кг, 70 кг, +70 кг і брали участь лише в особистих змаганнях.

Переможцями Гімназіади України з дзюдо стали учні школи №328 Оболонського району м.Києва: Макаренко Артур у ваговій категорії до 90 кг та Самойлюк Діана у ваговій категорії до 63 кг. 

Бронзові нагороди вибороли: Матвійчук Владислав (гімназія №136 Дніпровського району м.Києва) у ваговій категорії до 55 кг, Тулінов Тимур (ліцей №1 м.Києва) у ваговій категорії до 60 кг, Галіч Дмитро (ліцей №100 «Поділ» ) у ваговій категорії до 73 кг, Назарчук Данило (СЗШ №50 Святошинського району м.Києва) у ваговій категорії +90 кг, Кубинець Крістіна (гімназія «Київська Русь» Дарницького району м.Києва) у ваговій категорії +70 кг. 

В загальнокомандному підсумку, з врахуванням досягнень і інших членів нашої учнівської збірної, Київ зібрав 433,5 очок та став срібним призером VI літньої Гімназіади України з дзюдо!

Щиро вітаємо спортсменів з їх досягненнями та бажаємо їм подальших успіхів у наступних змаганнях!

Висловлюємо слова подяки Федерації дзюдо Києва, в особі її виконавчого директора Ігоря Охоби, за організацію участі учнівської збірної команди м.Києва в змаганнях Гімназіади України, а всім тренерам-викладачам наших спортсменів за їх підготовку.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів