В Києві відбувся чемпіонат України серед учнів з рукопашного бою

108

Першого літнього дня в День захисту дітей Київ приймав на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного Чемпіонат України з рукопашного бою серед учнів і учениць від 10 до 15 років. Крім того, всі учасники змагань стали частиною всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух – це здорово!», присвяченого Дню захисту дітей, що організований і проводиться Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з 25 травня по 9 червня серед учнівської молоді в різних регіонах України. Діти з задоволенням взяли участь у загальній руханці, що провела для них фітнес-тренер Мар’яна Макарова.

Урочисто відкрили змагання голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – Вадим СТЕЦЕНКО, президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою – Юрій РАДЧЕНКО, Голова опікунської Ради Президент компанії «ЕКОФАРМ» Анатолій НОВІК, Член Опікунської Ради, Засновник видавництва «ГЕНЕЗА» – Олексій ДУБАС.

Протягом дня майже 360 юнаків і дівчат з 14 регіонів України і м. Києва змагалися в розділах легкий контакт і дозований контакт в різних вагових категоріях. А за підсумками змагань всі переможці і призери були нагороджені дипломами і медалями Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Крім того, визначились переможці загальнокомандного заліку серед регіонів за кількістю золотих медалей, що вибороли юні представники їх області:

І місце – Київська область

ІІ місце – Волинська область

ІІІ місце – Дніпропетровська область.

Вітаємо переможців і призерів змагань та їх тренерів! Дякуємо організаторам змагань за яскраве і емоційне свято учнівського спорту! А адміністрації Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного за надання приміщення для проведення заходу і допомогу в його організації!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

 

Коментарі

коментарів