Відкриття ХІХ літньої Універсіади України з гандболу серед жіночих команд відбулося у Києві

172

20 червня в спорткомплексі Національного університету фізичного виховання і спорту України розпочались змагання ХІХ літньої Універсіади України з гандболу серед жіночих команд.

Участь у змаганнях беруть вісім команд, понад 100 студенток, з 11 закладів вищої освіти Закарпатської, Львівської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької областей та міста Києва.

Урочисте відкриття змагань розпочалось з привітань Олександра Ігнатка – заступника голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Ольги Борисової – проректора з науково-педагогічної роботи НУФВСУ та Світлани Шутової – завідувачки кафедри спортивних ігор НУФВСУ. До вітань команд приєднались також  представники Київського міського відділення КФВС МОН та головна суддя змагань – Ірина Ткачук. По оголошенні офіційного відкриття змагань всі присутні вшанували пам’ять загиблих, що захищали нашу країну, хвилиною мовчання.

В перший змагальний день відбулись чотири гри:

  • Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського та господарі майданчика – команда НУФВС, з рахунком 38:29 на користь ЛДУФК;
  • Ужгородський та Сумський державні університети, з рахунком 39:33 на користь Ужгородського державного університету;
  • Національний університет «Львівська політехніка» та Західноукраїнський національний університет (м. Тернопіль), з рахунком 32:24 на користь Львівської політехніки;
  • Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова та Хмельницький національний університет, з рахунком 39:30 на користь Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

Вітаємо команди з початком змагань та бажаємо їм вдалих пасів та влучних голів.

Дякуємо Воїнам України, які борються за наше майбутнє!

Слава Героям!

Слава Україні!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів