11-й Всеукраїнський дитячий турнір серед учнів «Кубок посла Франції в Україні з регбі» відбувся в Києві

27

5 жовтня на відновленому стадіоні «Спартак» відбувся Всеукраїнський 11-й дитячий турнір серед учнівської молоді «Кубок посла Франції в Україні з регбі». Змагання організовані Київським міським відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з ГО «Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні». Участь в змаганнях взяли 19 учнівських команд, що змагалися у двох вікових категоріях з безконтактного регбі-5: 3-6 класи та 7-9 класи.

Хлопці і дівчата виступали змішаними командами. Серед наймолодших участь у турнірі взяли 7 команд, а в змаганнях старшої вікової категорії змагалися 12 команд.

Змагання проводились за підтримки Посольства Франції в Україні, Благодійного фонду “Єдина Країна” та Клубу спортивно-оздоровчої підготовки учнів, студентів, молоді з інвалідністю України і Франції.

По завершенню Заходу всіх його учасників, призерів і переможців змагань медалями і кубками, що були підготовлені Фондом розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні, нагороджували  почесні і шановні гості заходу: Gaël Veyssiere (Гаєль Вейсьє) – Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні; Олена Говорова – заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, бронзова призерка Олімпійських ігор; Сергій Бобровник – начальник Київського міського відділення КФВС МОН і президент КСОП УСМІУФ; Леонід Дейнеко – президент Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні.

Були нагороджені як команди, так і кращі гравці кожної з команд призерів в обох вікових категоріях:

Серед команд 7 – 9 класів:

1  місце – школа 196;

2 місце – школа 50;

3 місце – ліцей 230.

Серед команд 3 – 6 класів:

1 місце – Санаторна школа 20;

2 місце – Санаторна школа 20;

3 місце – поділили школа 36 та гімназія 154.

Кращі гравці турніру:

Оладько Артем (шк. 196); Фоя Даніїл ( шк. 50); Зіневич Артем ( ліцей 230); Рубан Артем та Пахар Матвій (санаторна шк. 20); Васюта Артем (гімназія 154); Пилипака Максим та Лавренюк Константин (МДЦ «Артек»). Також був нагороджений самий юний учасник турніру – Сливкин Радіон (шк. 196).

Коментарі

коментарів