Студентська спільнота Тернопільщини відмітила Міжнародний день студентського спорту

2221

20 вересня вся студентська спортивна спільнота святкувала Міжнародний день студентського спорту. Захід започаткований Генеральною конференцією ЮНЕСКО уже другий рік показує всім наскільки сильні, згуртовані та спортивні студенти України.

Тернопільські виші теж відзначили це свято. В кожному університеті академії, інституту тисячі студентів взяли участь у майстер класах, спортивних першостях з міні футболу, волейболу, легкої атлетики, шахів, настільного тенісі, бадмінтону. В закладах на святкових лінійках відзначили найкращих студентів спортсменів. Зіграно чимало товариських зустрічей з видів спорту. Студенти Тернопільщини приєднались до виконання традиційних флешмобів з підтягування, відтискання від підлоги, тематичних спортивних флешмобів.

Родзинкою свята стали змагання на драгонботах на Кубок ректора Тернопільського національного економічного університету «Університетська водна миля», яка вже стала традиційною при проведенні міжнародного дня студентського спорту у Тернополі. Змагання були проведенні спільно із Тернопільським обласним відділенням КФВС МОНУ та залучили більше 2 000 студентів із 8 факультетів університету. В акваторію Тернопільського ставу вийшли студенти на драгонботах щоб здобути таку бажану перемогу.

З привітальним словом до учасників виступили перший проректор ТНЕУ Микола Іванович Шинкарик та начальник обласного відділення КФВС МОН України Олександр Володимирович Бірюков та побажали студентам успіху та натхнення в досягнені спортивної першості.

Неймовірний шквал емоцій могли відчути всі та кожен, – саме так святкує спортивна студентська спільнота Тернопільщини Міжнародний день студентського спорту.

Свято завершилось, але у більше ніж 10 000 студентів Тернопільської області залишились найприємніші спогади свята. До зустрічі у наступному році на березі акваторії Тернопільського ставу та в кожному закладі вищої освіти Тернопільщини!

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Коментарі

коментарів