Урочисте підняття олімпійського прапора на Волині

587

З нагоди відкриття XXIV зимових Олімпійських та ХІІІ Паралімпійських ігор у м. Пекіні (Китайська Народна Республіка) 4 лютого 2022 року у м. Луцьку, на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, відбулося урочисте підняття прапору Національного олімпійського комітету України. 

У церемонії взяли участь: голова обласної ради Григорій Недопад, заступник очільника ОДА Анатолій Костик, виконавчий директор відділення НОК України у Волинській області Олександр Хриплюк, учасниця ХХХІІ Олімпійських ігор у Токіо, ЗМС України з веслування на байдарках і каное Марія Повх,  депутати Волинської обласної ради,  представники спортивної спільноти області та громадськості.

Підняття олімпійського прапора традиційно відбувається у всіх регіонах України, що свідчить про єдність нації та спонукає молодь до вшанування ідей олімпійського руху, створення мотивації до здорового способу життя на прикладі зірок українського спорту, чиї імена є символом прагнення до людського самовдосконалення.

Волиняни щиро вболівають за наших спортсменів, кращих представників України на олімпійських і паралімпійських іграх!

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів