Сучасні навички та практичні кейси вчителя фізичної культури

1343

29 вересня 2022 року в смт. Квасилів Рівненської області на базі Квасилівського професійного ліцею відбулась церемонія вручення спортивного інвентарю від Parimatch Foundation переможцям конкурсу та тренінг «Сучасні навички та практичні кейси вчителя фізичної культури».

Організаторами заходу стали Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за сприяння департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Parimatch Foundation.

На заході були присутні поважні гості: перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій ПОДОЛІН та директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро КОРЖЕВСЬКИЙ.

Шістдесят вчителів Рівненщини які працюють з учнями 5-6 класів за новою модельною програмою мали змогу покрашити свої знання вміння та навички за наставницта висококласних тренерів, які є співавторами модельної навчальної програми з фізичної культури НУШ, а саме: 

  • БОЛЯК Андрій Анатолійович – заступник Голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України;
  • КОЛОМОЄЦЬ Галина Анатоліївна – начальник відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»;
  • ПРОФОРУК Михайло, методист кабінету мистецтва та фізичної культури Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У практичній частині тренінгу працювала КОПИЛОВА Ліана Валентинівна – заслужений учитель України, вчитель – методист Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер», яка провела урок фізичної культури з присутніми на  тренінгу учителями,  в  який були включені модулі з  футболу, алтимат фризбі, дитячої легкої атлетики. Також були представлені авторські майстер-класи з варіативних модулів (спікерами виступили вчителі фізичної культури м. Рівне): регбі 5, бейсбол, петанк, доджбол. 

Дякуємо тренерам та спікерам тренінгу за  злагоджену, змістовну роботу.

Висловлюємо щиру подяку директору представництва Parimatch Foundation в Україні – Вадиму МІСЮРІ та Анжелі ФОКІНІЙ, операційнійному директору Parimatch Foundation за вагомий внесок у розвиток фізичного виховання в регіоні.  Також дякуємо запрошеним гостям: 

Окрема подяка ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  за можливість покращення фахових навичок та знань вчителів фізичного виховання в Рівненській області.

Сподіваємся на подальшу плідну співпрацю державних та місцевих органів влади з представниками приватного бізнесу для розвитку та піднесення на новий фундаментальний рівень фізичного виховання  та спорту в регіоні.

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів