На Волині підняли Державний та Олімпійський прапори

1690

З нагоди відкриття зимового XVI Європейського юнацького олімпійського фестивалю в обласному центрі замайоріли Державний та Олімпійський стяги. 

В урочистостях з нагоди підняття прапорів взяли участь: голова відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, перший заступник голови відділення Національного Олімпійського комітету України у Волинській області, депутат Волинської обласної ради Віктор Галан-Влащук, начальник управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук, заступник начальника Управління освіти та науки Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Соломіна, заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, начальник Волинського ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної, полковник Павло Боснюк, начальник Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України Олександр Манахін, відповідальний секретар відділення Олександр Хриплюк.

З привітанням до учасників свята звернувся Григорій Недопад та висловив впевненість, що перемоги українських спортсменів посилять довгоочікувану перемогу усій нашій країні.

Також він відзначив грамотою НОК України у Волинській області обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні та подарував для вихованців закладу спортивний інвентар. Відзнаку отримав і начальник Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України Олександр Манахін за особистий внесок у розвиток олімпійського руху.

Право підняти Державний та Олімпійський прапори, було надано учаснику Олімпійських ігор, майстру спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Івану Банзеруку.

Хоч тривога і перервала захід, проте все ж вдалося завершити урочисте підняття прапорів, які будуть символізувати незламність Українців.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів