Волейбольний турнір на честь Загиблих захисників на Волині

390

У місті Луцьку на базі педагогічного коледжу відбувся волейбольний турнір серед юнаків присвячений пам’яті воїнів, які загинули захищаючи незалежність України.

В змаганнях прийняли участь 9 команд із різних навчальних закладів Волині, а також студенти з Тернопільщини та Львівщини.

У відкритті змагань взяли участь: голова відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, перший заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, депутат Волинської обласної ради Віктор Галан-Влащук, начальний управління освіти і науки Волинської ОДА Наталія Матвіюк, начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук, начальник Волинського обласного ВКФВС МОН України Олександр Манахін, директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий та  ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук.

Після цікавої боротьби були визначені переможець та призери турніру.

Перше місце виборола команда Волинського обласного ліцею з посиленою військовою-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, друге та третє місця посіли представники Луцького педагогічного коледжу і Луцького національного технічного університету.

Переможець та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, спортивним інвентарем від відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів