Практичний семінар з «COOLGAMES» в Острозькій МТГ

431

Відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Острозької МТГ «Особливості застосування на уроках фізичної культури нової модельної програми за модулем COOL GAMES». Участь у заході взяли 25 учителів фізичної культури.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся Олексій ОПОЛЬСЬКИЙ, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради. Дмитро БІЛЮК, виконуючий обов’язки начальника відділу молоді та спорту виконкому Острозької міської ради, повідомив про проведення спортивно-масових закладів в Острозькій міській територіальній громаді упродовж 2023 року, закликав активізувати позашкільну роботу з учнями з фізичної культури та долучатися до проведення міських етапів змагань.

Тетяна СЛОБОДЯН, директор Острозької дитячо-юнацької спортивної школи та суддя всеукраїнського і міжнародного етапів естафет COOL GAMES, представила учасникам семінару запрошеного гостя – Олександра КУЗЬМЕНКА, начальника відділу освіти, молоді та спорту Кремінної громади Луганської області, який звернувся з вітальним словом та поділився досвідом дистанційної роботи під час проведення уроків фізичної культури.

Далі Тетяна СЛОБОДЯН презентувала історію створення та проведення естафет COOL  GAMES ознайомила присутніх з метою, логотипом, девізом та умовами проведення заходу. Після теоретичної частини усі учасники семінару практично опрацювали естафети, почергово виконуючи роль судді або учасника команди. 

Окрім того, що вчителі фізичної культури оволоділи навиками суддівства естафет COOL GAMES, то ще й поспілкувалися між собою, поділилися досвідом, адже війна забрала цю можливість.

Організатори семінару висловлюють подяку Руслані ЛАЗАРЧУК, директору Острозької ліцею №1, за надану можливість провести вищезазначений захід.

Особлива подяка нашим славетним ЗСУ за те, що вони дають нам можливість втілювати плани у життя і надалі працювати з підростаючим поколінням на благо України! Слава Україні!

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів