Засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Волинської області

308

У смт Любешів на базі технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету відбулося засідання Ради директорів фахової пердвищої освіти.

В заході прийняли участь ректорка ЛНТУ Ірина Вахович, начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Наталія Матвіюк, заступник начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Олександр Ткачук, начальник Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Олександр Манахін, голова профспілки працівників освіти Волині Василь Грановський та директори закладів освіти. 

З вітальним словом виступив голова Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Волинської області – Петро Бойчук. 

Про функціонування Любешівський технічний фаховий коледж Луцького національного технічного університету у воєнний період, доповів директор коледжу Анатолій Хомич.

Звіт про роботу Ради директорів та обласних методичних об’єднань у 2022-2023 навчальному році подала Лілія Боремчук – методист Ради директорів закладів фахової передвищої освіти.

Алла Казмірук, затупник начальника відділу інститутційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Волинській області, розповіла про роботу експертів державної служби якості освіти з закладами фахової передвищої освіти Волинської області. 

Олександр Манахін розповів про організацію спортивної роботи в закладах вищої та фахової передвищої освіти Волинської області у 2023-2024 навчальному році.

Долучилися директори і до обговорення проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо створення предумов для модернізації мережі закладів вищої освіти» та проєкту Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти.

Обговорювали на засіданні і про військово-патріотичне виховання студентської молоді як важливий компенент реалізації Концепції національного виховання в системі освіти України.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів