Спартакіада серед допризовної молоді Волині

259

У м. Луцьку відбулась Спартакіада серед допризовної молоді Волині.

Захід відбувся на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні.

Під час урочистостей, з нагоди відкриття змагань, школярів та їх наставників вітали заступник начальника управління освіти і науки Наталія Даньків, начальник Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Олександр Манахін, заступник директора департаменту культури, молоді та спорту Тетяна Грицук, заступник начальника Волинського обласного ТЦК та СП – начальник сектору комплектування полковник Сергій Швачко, начальник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні Павло Боснюк.

Протягом трьох днів учасники Спартакіади змагалися з семи видів спорту: біг 100 м, подолання смуги перешкод, метання гранати Ф-1 на дальність, біг 3000м, стрільба з пневматичної гвинтівки, плавання 50 м, підтягування на перекладині.

За підсумками змагань перше місце виборола команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні 1 (м. Луцьк), друге та третє місця посіли команди Володимирської територіальної громади та  Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні 2 (м. Ковель).

Переможці та призери у особистому і командному заліку отримали медалі і кубки від управління освіти і науки облдержадміністрації, Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України та департаменту культури молоді та спорту ОДА.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 

Коментарі

коментарів