Онлайн-нарада серед відповідальних працівників за напрям фізичного виховання в закладах освіти ТГ Рівненщини

333

Для впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах середньої освіти, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою у м. Рівне планується проведення обласного етапу V Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games». Для належної організації проведення заходу працівниками Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України була проведена нарада серед відповідальних працівників за напрям фізичного виховання в закладах освіти територіальних громад Рівненщини. До обговорень долучилися представники із 44 об’єднаних територіальних громад. 

 На нараді виступали: Погуба  Микола Миколайович – вчитель фізичної культури Крупецького ліцею Крупецької сільської ради Дубенського району Рівненської області. Який активно залучає учнів закладу до участі у спортивно-масової заходів серед учнів у Cool Games, сам особисто є головним суддею обласного та Всеукраїнського етапу цього заходу. Та розповів про специфіку проведення обласного етапу Cool Games.

Завідувач лабораторії національного виховання Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Михайло ПРОФОРУК, який роз’яснить варіативний модуль «Cool Games» програми з фізичного виховання Нової української школи. 

Та начальник Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – Олександр АЛЕКСІЙЧУК, розповів про організацію проведення змагань у територіальних громадах області, про відбіркові етапи  та визначення переможців територіальних громад.

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів