Проєкт «Здорова школа – здорова громада» стартував у Рівному

248

В Рівному стартував проєкт «Здорова школа – здорова громада», який реалізує Громадська організація «Асоціація учнівського гандболу України» спільно з UkraineActive за підтримки україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

Проєкт спрямований на підвищення рівня фізичної підготовленості дітей на реалізацію концепції розвитку щоденного шкільного спорту, реформи Нової української школи, а саме модельної навчальної програми «Фізична культура», запровадженню технології «Навчання в русі».

Форум об’єднав вчителів фізичної культури, керівників шкіл та місцевих органів управління освітою – загалом близько 170 учасників. 

Рівненщина – одна з п’яти областей, які стали частиною спільного українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

Учасники мали чудову можливість обговорити проблеми підвищення рухової активності дітей, вчителів, батьків та окреслити вектори руху з Олександром КОВАЛЕМ, начальником Рівненської обласної військової адміністрації, Андрієм БОЛЯКОМ, заступником голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Сергієм ПОДОЛІНИМ, першим заступником голови Рівненської ОВА, Петром КОРЖЕВСЬКИМ, директором департаменту освіти та науки. 

Також на форумі в панельних дискусіях виступив начальник Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства совіти і науки України – Олександр АЛЕКСІЙЧУК, який розповів про заходи, які відбуваються в області  в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України.

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту  Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів